انشا در مورد شغل کشاورزی برای کودکان و نوجوانان پایه پنجم تا هفتم

دو انشای جالب درباره شغل کشاورزی در مزرعه و روستا و تعریف کشاورزی برای کودکان و نوجوانان

انشا در مورد کشاورزی
انشا در مورد کشاورزی

انشا در مورد کشاورزی پایه پنجم

به نظر من کشاورزی یکی از بهترین شغل های دنیا است. بسیاری از آدم ها با رفتن به طبیعت سر حال می شوند و چون شغل کشاورزی با طبیعت سر و کار دارد خیلی آرامش بخش است و باعث شادی و نشاط می شود.

با این حال نمی توانیم بگوییم کشاورزی کار راحتی است، اتفاقا شغل بسیار سختی است و کشاورزان مردان و زنان خیلی زحمت کش و صبوری هستند که از صبح زود تا غروب آفتاب در باغ و مزرعه خود کار می کنند.

در روستاهای مختلف معمولا کشاورزی به همراه دامداری شغل اصلی روستاییان است و معمولا هر مرد روستایی به همراه خانواده اش به یکی از این دو شغل یا هر دوی آن ها مشغول هستند و همه با هم زحمت می کشند.

همه ما در برنامه های مستند دیده ایم که روستاییان برای انجام کارهای کشاورزی به خوبی تقسیم کار می کنند تا همه کارها به موقع تمام شود. من از نزدیک هم کار کشاورزی را دیده ام و می دانم با آن چیزی که خیلی از بچه ها فکر می کنند فرق دارد و خیلی سخت است.

کشاورز چند ماه از سال را زحمت می کشد، زمین را شخم می زند، بذر می کارد، آبیاری می کند، درختان را هرس می کند و منتظر می ماند تا بعد از مدت طولانی محصولات باغ آماده برداشت شوند.

همه این کارها هر کدام برای خودشان مراحلی دارند که باید با دقت کامل انجام شود تا محصول به دست آمده هم خوب باشد.

مثلا شالی کاری یکی از کارهای کشاورزی است، ما وقتی به شهرهای شمال مسافرت می کنیم خیلی از دیدن شالیزارهای سر سبز لذت می بریم و فکر می کنیم در بهشت هستیم، با برنج هم غذاهای خوشمزه و لذید درست می کنیم اما اگر از نزدیک کار شالی کاری را ببینیم واقعا از سخت بودن و طولانی بودن آن تعجب می کنیم.

بعضی از ما فکر می کنیم کشاورزان بی سواد دانشی ندارند اما به نظر من این که کسی بتواند همه این کارها را درست و به موقع انجام دهد برای خودش مهارت و علم خوبی دارد.

کشاورزی برای پیشرفت کشور هم بسیار مهم است چون کشور ما محصولات کشاورزی زیادی به کشورهای دیگر صادر می کند و این کار یک منبع درآمد برای کشور می باشد.

انشا درباره شغل کشاورزی برای نوجوانان

با شنیدن کلمه کشاورزی اولین چیزی که به ذهن من می رسد زمین، خاک، آب، سر سبزی و طراوت است اما اگر دقیق تر به این واژه دقت کرده و خوب فکر کنیم نگاه عمیق تری نسبت به آن پیدا خواهیم کرد.

کشاورزی هم علم است، هم عشق است و هم تلاش. از یک سو هر کسی نمی تواند صاحب چنین شغلی باشد و در آن دوام بیاورد و از سوی دیگر در برخی روستاها گاهی تمام اعضای یک خانواده و یک فامیل به کار کشاورزی مشغول هستند.

زمین یک کشاورز مهم ترین سرمایه او است و گویا او از زمان کاشت دانه تا برداشت خود نیز بخشی از عناصر طبیعت می شود که دست در دست خاک، آب و باد و نور می دهد تا به هدف مشترک خود که همانا آبادانی زمین است برسند.

کشاورز تمام عمر خود را پای درختان و گیاهان می گذارد، زمین همانند مادر است و کشاورز حکم پدر را دارد که با صبوری در انتظار بخشش و گشاده دستی زمین می ماند و به پاسداری و مراقبت از آن می پردازد تا دانه ها سر از خاک بیرون آورند.

کشاورزی فرایندی است که طی آن مواد غذایی و حتی کالا توسط کشاورزان تولید شده و به دست مصرف کننده می رسد. این شغل اولین منبع درآمد بشر در کنار دامداری بوده است.

در زمان های گذشته کشاورزی یک شغل بسیار ساده تلقی می شده که نیاز به دانش خاصی نداشته است اما امروزه به آن به چشم یک علم نگاه می شود که تمام شاخه های دامداری، جنگل داری، باغ داری و زراعت را در بر گرفته است.

در حال حاضر شیوه های مورد استفاده در کشاورزی مدرن تر شده و بازدهی محصولات افزایش یافته است اما  در برخی موارد مدرنیته روی کشاورزی و مواد غذایی مصرفی ما اثر منفی گذاشته و نسبت به گذشته خطرات بیشتری به دنبال داشته است.

به همین دلیل است که طی سال های اخیر مردم گرایش بیشتری به محصولات، میوه ها، سبزیجات و دانه های ارگانیک پیدا کرده اند که در دورافتاده ترین روستاها توسط کشاورزان و بدون استفاده از روش های مدرن تولید می شود.

🔥 فال امروزتو خوندی؟

فالم رو نشون بده