انشا درباره کتاب | انشاهای ساده و ادبی در مورد کتاب یار مهربان

در ادامه انشاهای زیبا درباره کتاب، فواید کتاب یار مهربان و کتابخوانی به زبان ساده و ادبی برای کودکان و نوجوانان قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

انشا در مورد کتاب
انشا در مورد کتاب

انشا ساده درباره کتاب برای کلاس چهارم و پنجم

ما با کتاب خواندن به دنیاهای دیگری سفر می کنیم، به سرزمین های رنگارنگ و زیبا. گاهی برای فهمیدن مطلبی باید 50 سال عمر خود را بگذاریم در حالی که می توانیم با کتاب این راه 50 ساله را در طول یک شب طی کنیم و آن مطلب را درک کنیم.

ما با خواندن کتاب به علم و دانش درباره هر موضوعی که دوست داشته باشیم می رسیم.

من چند شب قبل در تلویزیون برنامه ای می دیدم که در آن آقایی که به مناطق دور افتاده و محروم کمک می کرد یکی از کارهای خوبش این بود که کتاب تهیه کرده و به آن روستاهای دور افتاده و فقیر می برد.

او می گفت بچه های این مناطق به خاطر نداشتن مدرسه و یا جاده ای که روستای آن ها را به روستای دیگر که مدرسه دارد برساند از نعمت درس خواندن محروم شده اند و من برای آن ها کتاب تهیه می کنم تا با خواندن آن پنجره های جدیدی به ذهن آن ها باز شود.

او می گفت خواندن کتاب، مثل خوردن آب برای ما ضروری است. بچه ها با خواندن کتاب می فهمند که دنیا خیلی بزرگ تر از شرایطی است که آن ها در حال حاضر در آن زندگی می کنند و این که می توانند دنیا را تغییر دهند.

این انسان خوب با گسترش فرهنگ کتابخوانی دل های خشک این بچه ها را آبیاری می کند و همه تلاشش این است که جوانه های علم در وجود بچه ها رشد کند.

او همچنین می گفت پدر و مادرها باید برای بچه ها قصه بخوانند چون قصه روحیه بچه ها را شاداب و پرانرژی می کند تا غرق مشکلات نشده و برای فردایی روشن تر و زیباتر امیدوار باشند.

انشا درباره کتاب دوست خوب

کتاب دوست ماست …. از کودکی و از همان زمان که قلم به دست گرفتم این جمله بارها در ذهنم تکرار شده که کتاب یار مهربان و رفیق شفیق ماست. شاید آن روزها چندان فکرم را درگیر معنای آن نمی کردم اما امروز بعد از گذشت چندین سال به عمق این جمله ساده پی می برم …

بله! کتاب داناتر از هر دوستی است و هیچگاه از بذل و بخشش آن چه می داند دریغ نمی کند.

در بیان اهمیت کتاب و مطالعه همین بس که خداوند متعال نیز درس های زندگی و رازهای کائنات را در قالب کتابی به نام قرآن برای ما فرستاده و در آن به قلم قسم یاد کرده که یک منظور آن می تواند بیان نقش مهم خواندن و مطالعه و اندیشیدن در خوانده ها باشد.

با خواندن هر کتاب دریچه ای جدید به دنیای دیگر به سوی ما باز می شود و ما می توانیم بال های نامرئی خود را گشوده و در وسعتی بی حد و مرز در سرزمین کتاب به پرواز درآییم و به هر گوشه آن نگاهی بیندازیم.

اگرچه در دنیای کتاب ها نیز هر کتابی ارزش خواندن ندارد اما من معتقدم در بسیاری از کتاب ها حتی کوچک ترین و ساده ترین آن ها می توان نکته ای برای خوب زندگی کردن پیدا کرد، اگر خواننده کتاب ولع و اشتیاق دانستن داشته باشد هر کتاب برایش پیام آور مطلبی نو خواهد بود.

کتاب های خوب، راه خوب زندگی کردن را به ما نشان می دهند و کتاب هایی که با باورهای ما تناقض دارند ما را به چالش می کشند تا خود را پالایش کنیم، تا بدانیم کجای مسیر زندگی ایستاده ایم و آیا واقعا باورهای ما نیاز به بازنگری دارند یا خیر.

در یک کلام کتاب می تواند تجربه های هزاران ساله هزاران دانشمند، محقق، فیلسوف و مشاهیر بزرگ دنیا را به ما منتقل کند اما نکته مهم آن است که هنگام مطالعه باید تمام عزم خود را جزم کنیم تا با ذهنی بی تعصب اما تفکر و تعمق در آن چه کتاب به زبان آورده بتوانیم از این یار مهربان و دانا کمال بهره را ببریم.

🔥 فال امروزتو خوندی؟

فالم رو نشون بده